Ενοικίαση σκάφους

Εκδρομές πριβέ με ταχύπλοο σκάφος

Δεν απαιτείται άδεια οδήγησης
Τα καύσιμα και ο καπετάνιος περιλαμβάνονται στην τιμή

Ενοικιαση σκαφους στη Μηλο

Ζήστε την εμπειρία της απόλυτης περιήγησης

Ενοικίαση σκάφους στην μαγευτική Μήλο, Το γοητευτικό ελληνικό νησί που είναι γνωστό για τα γαλαζοπράσινα νερά, τους κρυμμένους όρμους και τις εκπληκτικές παραλίες του. Με την εκτεταμένη ακτογραμμή της, είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις της θάλασσας και της φύσης, γεγονός που την καθιστά ιδανικό σημείο για καθημερινές περιπέτειες με τα σκάφη που νοικιάζουμε…

Ενοικίαση σκάφους στην Μήλο προσφέρουμε μια σειρά από εκδρομές, τόσο σύντομες όσο και μεγάλες, που σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε τη φυσική ομορφιά του νησιού και τις γύρω περιοχές. Είτε αναζητάτε χαλάρωση είτε περιπέτεια, η Μήλος είναι ιδανικός προορισμός για ένα αξέχαστο θαλάσσιο τουρ.

<br />
Ενοικίαση σκάφους<br />

Όνομα σκάφους: Milou

Τύπος: Μηχανοκίνητο σκάφος (Open Speed boat)
Μοντέλο:
Xtrim funky 500 (Κάντε κλικ για λεπτομέρειες)
Έτος κατασκευής: 2024
Χωρητικότητα: 4 άτομα
Μήκος: (σε πόδια) 18 (5,4 m)
Ισχύς: 140hp – 4χρονο

Τύπος καυσίμου: Αμόλυβδη
Μισή ημέρα:
Περίπου 4 ώρες
Συνιστώμενος χρόνος (ευέλικτος): Από τις 11.00 έως τις 15.00

 

Τιμή: Από 550

Τα καύσιμα και ο καπετάνιος περιλαμβάνονται στην τιμή

– Ιδιωτικές εκδρομές κατόπιν συνεννόησης

– Ξεναγήσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας

– Μεταφορά θαλάσσιο ταξί

logo-horizon-yachts

Ζήστε την εμπειρία της ιδιωτικής σας περιήγησης με έναν έμπειρο καπετάνιο-σκιπερ, διασφαλίζοντας ασφαλή και αξέχαστη εκδρομή στη θάλασσα γύρω από την εκπληκτική ακτογραμμή του νησιού.

Ενοικίαση ταχύπλοου σκάφους στη Μήλο

Το πακέτο ενοικίασης περιλαμβάνει έναν επαγγελματία καπετάνιο, για ένα ασφαλές και ευχάριστο ταξίδι. Αυτό σας επιτρέπει να απολαύσετε την εκπληκτική ομορφιά του νησιού της Μήλου.

Ενοικίαση σκάφους πριβε με σκιπερ στο μαγευτικό άνιση της Μήλου.Με το ολοκληρωμένο πακέτο ενοικίασης, θα απολαύσετε μια άνετη εμπειρία χωρίς κρυφές χρεώσεις. Εξερευνήσετε απομονωμένους όρμους, παρθένες παραλίες ή τις φημισμένες θαλάσσιες σπηλιές του νησιού, τα πολυτελή σκάφη μας.

Rent a boat milos

Ενοικίαση σκάφους στη Μήλο

Στο Horizon Rent a Boat Milos, το πάθος μας για τη θάλασσα μας οδηγεί να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και άμεση υποστήριξη, εξασφαλίζοντας ότι ακόμη και οι πιο απαιτητικοί επιβάτες θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι.

Με τις εκτεταμένες γνώσεις μας στη συντήρηση των σκαφών, τα πρωτόκολλα ασφαλείας και την καθοδήγηση από ειδικούς, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι κάθε λεπτομέρεια του ταξιδιού σας θα διεκπεραιώνεται σχολαστικά με επαγγελματισμό και φροντίδα.

Χαλαρώστε και απολαύστε το ταξίδι σας, γνωρίζοντας ότι η ασφάλεια και η άνεσή σας είναι οι κορυφαίες προτεραιότητές μας.

logo-horizon-yachts

Ισχυρά, Αξιόπιστα και Άνετα

Ιδιωτικές εκδρομές με φουσκωτό Rib
Ενοικίαση σκάφους πριβε με σκιπερ στο μαγευτικο νιση της Μηλου.

Απογειώστε την ημέρα σας με τις ιδιωτικές μας εκδρομές . Αποκλειστικές εκδρομές σε πολυτελή σκάφη σχεδιασμένα για άνεση και συναρπαστικές εμπειρίες.

Τα σκάφη μας RIB, διαθέτουν ισχυρούς κινητήρες, είναι ιδανικά για όσους επιθυμούν τόσο την κομψότητα όσο και την περιπέτεια.

Κάθε σκάφος είναι σχολαστικά εξοπλισμένο με κορυφαίες ανέσεις, ώστε να εξασφαλίσετε μια αξέχαστη μέρα στο νερό.

HORIZON

OFFICE LOCATION
Αdamas main port, 84 800, Μilos
(50 meters from the port, next to Egoist cafe)

Send us an email

Whatsapp:

(+30) 6977 432170